Filip van Laenen
zondag, mei 22, 2005
  Ramsås
Vandaag ben ik nog eens meegeweest met DnTs Vandregruppa. De tocht ging vanaf Rustad over Mikkelsbotn naar Ramsås via Grønland, om daarna verder te gaan naar Gupu met als eindbestemming de bushalte van Kattås. In totaal hebben we met ons groepje van een stuk of vijftien-twintig man bijna twintig kilometer afgelegd met een hoogteverschil van zo'n 300 meter, en Ramsås was één van de hoogste punten op 420 meter.

Vanaf Ramsås heb je uitzicht over een groot deel van Bærum, met vooraan Stovivannet, rechts de Oslofjord, links Kolsås, en in de verte Oslo met Holmenkollen en Tryvann. Perfecte plaats om de lunch op te eten dus. De tocht begon eigenlijk in de mist, maar juist op het moment dat we op Ramsås toekwamen kwam de zon erdoor en konden we toch nog van het uitzicht genieten.
 
Comments:
Hey Filip,

Al lang geleden, hoe is het daar in het mooie Noorwegen? hier een vraagje van Annemie die samen met Sofie enkele maanden geleden je bezocht hebben ivm met ons project, dat weet je nog wel denk ik. Ik wilde je emailen, maar heb je email adres niet meer, daarom hopenlijk lukt het via deze weg ook. Mijn huisdokter is een studie aan het maken over de opvang van ouderen, bejaarden in de Scandinavische landen. Hij vraagt zich dus af hoe de ouderenwerking daar gebeurt. Hij wist dat ik met Noorwegen bezig was, van in de krant hier en daarom dacht hij dat ik er misschien wel iets meer over wist, maar eigenlijk weet ik er niets over, en daarom deze vraag aan jou of jij misschien iets meer weet over de ouderenwerking in de Scandinavische landen? dus opvang, zijn er rusthuizen, criteria enzo...

Ik hoop dat je er een antwoord op hebt of wat info kan doorsturen, dan geef ik dat door aan onze dokter. Ik heb ook meteen nog wat reclame gemaakt voor het prachtige Noorwegen !

Ik hoop tot snel! Ik probeer je email nog steeds terug te vinden ...

Alvast bedankt en amuseer je nog

groetjes Annemie
 
mijn email: annemieclaeys@telenet.be, heb ook blog nu
 
Een reactie posten

<< Home

BLOGS
ARCHIVES
september 2004 / oktober 2004 / november 2004 / januari 2005 / februari 2005 / maart 2005 / mei 2005 / oktober 2005 /


Powered by Blogger GeoURL