Filip van Laenen
zaterdag, november 27, 2004
  Winters landschap
Vandaag heeft het dan toch niet gesneeuwd, en kregen we dus veel helderder weer dan gisteren. Gisteren was het heel de dag grijs en wit, en kon je eigenlijk niet zoveel zien door de vallende sneeuw. Vandaag kon je dan eindelijk het resultaat van gisteren zien. De foto links toont enkele takken van de grote berk in de tuin, en het zicht is duidelijk anders dan wat het minder dan een maand geleden nog was. Met wat geluk blijft dit het uitzicht vanop mijn balkon voor de komende vier tot vijf maanden, tot in april dus.

De tweede foto werd genomen onderaan de trap op weg naar het metrostation (T-Bane) van Jar. Deze namiddag moest ik in Oslo nog inkopen gaan doen voor het Sinterklaasfeest van morgen,want de goedheilige man brengt wel cadeautjes mee voor de kinderen, maar taarten en koffie voor de volwassenen is daar voorlopig nog niet bij. Meer dan veertig gasten hebben we geregistreerd, waarvan een kleine twintig kinderen.

Ik had eigenlijk gehoopt dat ik deze namiddag nog snel even de skilatten had kunnen uitslaan, de eerste keer dit seizoen, maar er was jammer genoeg geen tijd voor. Misschien dinsdagavond na het werk (desnoods wat vroeger vertrekken), als de sneeuw dan nog niet gesmolten is.
 
Comments:
Die foto's zijn inderdaad duidelijker qua licht,vergeleken met de vorige. Besef je wat een geluk het is om zo'n dagelijks zicht voor uw raam te hebben ?
Ik hoop dat je niet bent uitgegleden met de taarten op dat gladde weggetje naar de metro..Toch jammer dat je niet kan langlaufen tot kantoor :-)
 
Een reactie posten

<< Home

BLOGS
ARCHIVES
september 2004 / oktober 2004 / november 2004 / januari 2005 / februari 2005 / maart 2005 / mei 2005 / oktober 2005 /


Powered by Blogger GeoURL