Filip van Laenen
woensdag, november 17, 2004
  's Konings Dag
Gisteren was er de jaarlijkse receptie in de residentie van de ambassadeur in Noorwegen ter gelegenheid van 's Konings Dag. Dit jaar was de receptie een dag later dan gewoonlijk, want 's Konings Dag wordt eigenlijk op 15 november gevierd, en waarschijnlijk meer door Belgen in het buitenland dan in het binnenland.

De receptie is elk jaar weer een goede gelegenheid om een praatje te slaan met landgenoten die ook in de omgeving van Oslo wonen, en ook om met nieuwe mensen kennis te maken of bijna-buren bij mekaar te brengen. En om eindelijk iemand waarmee je al elektronisch contact hebt gehad eens in levende lijve te zien.

De receptie was zeer geslaagd, de hapjes (zoals altijd) bijzonder lekker en de stemming opperbest. Volgende halte is het Sinterklaasfeest op 28 november...
 
Comments:
Nu maar hopen dat de kerstman tenminste op de gebruikelijke datum verschijnt ...
 
hmmm... Ik heb nog nooit iemand zo naar de 15de november horen verwijzen - wel dag van de dynastie of zelfs prinskesdag, maar enfin, da's nitpikken :)

Ik had anders wel extra verlof - het heeft zo zijn voordelen bij de gemeente te werken - let wel, wel bij de gemeente, die van 't stad moesten wel gaan werken ;)
 
Een reactie posten

<< Home

BLOGS
ARCHIVES
september 2004 / oktober 2004 / november 2004 / januari 2005 / februari 2005 / maart 2005 / mei 2005 / oktober 2005 /


Powered by Blogger GeoURL