Filip van Laenen
zaterdag, november 20, 2004
  Maandag meer sneeuw?
De sneeuw van woensdag ligt er nog altijd, en voor maandag voorspelt men zelfs nog meer sneeuw. Woensdag zou het echter al gedaan kunnen zijn met de pret, want dan worden hogere temperaturen verwacht, en smeltende sneeuw/regen. Geen prettig vooruitzicht!

Aftenposten wist te melden dat het al mogelijk zou zijn om te gaan langlaufen in de Oslomarka, maar waarschijnlijk is het toch maar beter om daar niet je allerbeste ski's voor te gebruiken. De sneeuwlaag is nog niet zo dik, en dus riskeer je hier en daar nog over takken en twijgen te moeten glijden, en dat is niet echt bevorderlijk voor het ondervlak van je ski's.

De foto bovenaan toont het zicht op Oslo (in de verre verte), gezien vanuit het venster voor de deur van mijn appartement, in oostelijke richting dus. De foto links werd deze namiddag genomen in Bjerkelundsveien, een parallelweg van mijn eigen straat, op weg naar Bekkestua voor de zaterdagse inkopen (onder andere witloof!). Zoals je kan zien was de hemel deze namiddag blauw met een stralende zon, en de temperaturen hielden zich net onder het vriespunt. Geloof het of niet, maar dat voelt eigenlijk warm aan, maar wanneer de zon achter de kam zakt voel je onmiddellijk het verschil.
 
Comments:
Jammer van de telefoonpalen en draden, is eigenlijk ontsierlijk. Is het zo glooiend of hebben sommigen grond aangebracht om hun huis hoger te bouwen ? Het valt mij op dat veel huizen "onder" het straatvlak liggen zoals in een kom en ze dan niet echt in het licht baden.
 
Een reactie posten

<< Home

BLOGS
ARCHIVES
september 2004 / oktober 2004 / november 2004 / januari 2005 / februari 2005 / maart 2005 / mei 2005 / oktober 2005 /


Powered by Blogger GeoURL