Filip van Laenen
donderdag, november 18, 2004
  Eerste sneeuw!
De weersvoorspellingen waren tot op het uur correct: gisteren kwam de eerste sneeuw in Oslo en Bærum neergedwarreld zo rond een uur of half vijf. Rechts een foto van de tramhalte van Lilleaker, genomen rond tien uur 's avonds, en onderaan een foto genomen in de straat waar ik woon. Er is ongeveer tien centimeter gekomen, en het ziet ernaar uit dat die een tijdje zal blijven liggen. Vandaag kwam het kwik in ieder geval niet boven het vriespunt uit.

Het zal misschien verbazen, maar zelfs in de tweede helft van november, en nadat de kranten uitgebreid hadden geschreven dat er sneeuw zou komen, reden er nog steeds mensen met zomerbanden rond. Gevolg: een complete chaos, waardoor ook de bussen het op den duur moesten opgeven omdat er toch geen doorkomen meer aan was. Ook de trams reden met een kleine vertraging. Vandaag was de toestand gelukkig al weer zo goed als normaal.
 
Comments:
Geen spoor van tramspoor te bespeuren op die foto ? Uw straatje ziet er idyllisch uit!

hilde
 
De tramsporen zijn inderdaad niet te zien op de foto, want ze liggen er rechts van. Je kan rechts nog net de slagbomen zien.
 
Een reactie posten

<< Home

BLOGS
ARCHIVES
september 2004 / oktober 2004 / november 2004 / januari 2005 / februari 2005 / maart 2005 / mei 2005 / oktober 2005 /


Powered by Blogger GeoURL